Criminalistica

Incarcat la data: 15 Decembrie 2011

Autor: Chiranus Mihaela

Pret: Gratuit

Numar pagini: 98

Tip fisier: zip

Marime fisier: 1831410 kb

1.1. Aspecte generale privind istoricul, obiectul si metodele criminalisticii
Pentru prima data termenul de CRIMINALISTICA a fost folosit in anul 1893, de HANS GROSS, judecator de instructie austriac, in lucrarea sa "Indreptarul judecatorului de instructie in sistemul criminalisticii", aparuta in anul mentionat, la Munchen.

 

Autorul lasa sa se inteleaga prin acest termen experienta acumulata in timp de catre Politie, in munca de descoperire si identificare a infractorilor. De fapt, in acea perioada criminalisticii i se mai atribuia si denumirea de "Politie Tehnica" sau "Politie Stiintifica", ca o recunoastere a faptului ca mijloacele si procedeele criminalistice erau folosite in principal de catre organele de POLITIE.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Criminalistica". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: POLITIECRIMINALISTICAJUDECATOR
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan