Curs Drept penal - partea speciala

Incarcat la data: 26 Noiembrie 2009

Autor: voicu ovidiu

Pret: 80 credite

Numar pagini: 46

Tip fisier: zip

Marime fisier: 3660 kb

Intelegerea schemei de incriminare a unei fapte socialmente periculoase, precum si de analiza si interpretare a normei penale este incompatibil mai lesnicioase si profitabila decat memorizarea mecanica a prelegerilor orale sau scrise. Asadar, este util si important a se desprinde mecanismul de patrundere in intimitatea normei penale si de icentificare a comportamentelor infractiunii examinate, in cursurile consultate urmand a se cauta si retine doar particularitatile ce caracterizeaza o infractiune sau alta.


Accesul la filonul doctrinar si asimilarea acestuia sunt considerabil facilitate de lecturarea jurisprudentei in materia infractiunii studiate - in paralel cu literatura de specialitate -, spetele fiind publicate in repertorii/ culegeri/buletine informative de practica judiciara, indicate in bibliografia din finalul cursului.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Drept penal - partea speciala". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: DREPTCURSdrept penalpartea speciala