Infractiunile contra persoanei

Incarcat la data: 05 Februarie 2010

Autor: Hotea Beniamin

Pret: 50 credite

Numar pagini: 32

Tip fisier: zip

Marime fisier: 358 kb

2.Lovirea sau alte violente

1. Notiune si definitie

Infractiunea de lovire sau alte violente este cea mai putin grava dintre faptele ce aduc atingere intergritatii corporale sau sanatatii persoanei. Potrivit art. 180, alin. 1C.pen., ea consta in "lovirea sau orice acte de violenta cauzatoare de suferinte fizice". Art. 180 C.pen. prevede patru forme ale acestei infractiuni: o forma simpla (de baza) in alin. 1, precum si trei forme agravate (alin. 1, alin. 2 si alin. 2 C.pen.).

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Infractiunile contra persoanei". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: PERSOANAINFRACTIUNIcontra autoritatii