Curs Metodologie juridica

Incarcat la data: 08 Decembrie 2009

Autor: Constantin Florentina

Pret: 100 credite

Numar pagini: 125

Tip fisier: zip

Marime fisier: 584 kb

Dreptul, in general, este rezultatul evolutiei societatii in cele cateva mii de ani de cand a aparut. Asa se face ca astazi dreptul lucreaza cu concepte si institutii, cu definitii si principii statornicite de-a lungul timpului. Juristii, la randul lor, folosesc un limbaj aparte, care descifreaza si „traduc” legile destinate tuturor, limbaj transmis din generatie in generatie si imbogatit continuu cu noi si noi valente.


De aceea, la inceput de cariera juridica, studentii se confrunta inevitabil cu o serie intreaga de dificultati pe care trebuie sa le solutioneze destul de rapid. in incercarea lor de a gasi deodata o rezolvare magica pentru toate aceste probleme, exista tendinta de a face apel la diversele tehnici si metode „brevetate”, sugerate de studentii din anii mai mari. Metoda, chiar daca nu fundamental gresita, se poate dovedi uneori derutanta . Pentru clarificarea acestor probleme, meto¬dologia juridica vine sa indrepte pasii celor care doresc sa descifreze tainele dreptului si sa ii familiarizeze cu unele rigori juridice.Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Metodologie juridica". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: curs dreptevolutia ueprotectia juridica