Drept constitutional

Incarcat la data: 09 Ianuarie 2012

Autor: cipriana

Pret: Gratuit

Numar pagini: 9

Tip fisier: zip

Marime fisier: 25268 kb

Cursul este structurat pe doua parti :

Partea I–a intitulata “Drept constitutional -Teorie generala “ formenza continutul volumului I al cursului ,iar Partea a II-a intitulata “Drept constitutional - Institutii politice “ formeaza continutul volumului II.

 

Partea I–a a cursului se preda studentilor in semestrul I, al anului I de studiu , fiind urmat de examen de semestru .

 

Partea a II- a a cursului se preda studentilor in semestrul al II-lea al anului I de studiu , fiind urmat de examen de semestru. Partea I-a cuprinde 14 capitole si Partea a-II-a cuprinde 11 capitole , care la randul lor sunt divizate in sectiuni si paragrafe .

 

La inceputul fiecarui an, studentii vor primi subiectele orientative de examen atat pentru semenstrul I cat si pentru semestrul al II-lea .


PARTEA I-A
DREPT CONSTITUTIONAL -TEORIE GENERALA

 

Capitolul I-Societeate , stat , drept ,si morala.

Se apreciaza ca pentru stiinta dreptului constitutional aceste concepte sunt esentiale si studentii trebuie sa inteleaga si sa retina continutul acestor notiuni cu care se opereaza pe parcursul derularii cursului.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Drept constitutional". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: DREPTteorieDrept constitutional