Afacerile mici si IMM-urile

Incarcat la data: 13 Februarie 2010

Autor: Rusu Andreea Laura

Pret: 50 credite

Numar pagini: 33

Tip fisier: zip

Marime fisier: 7093 kb

Afacerile mici, specific IMM-urilor, constituie o complementaritate a dezvoltarii economice a unei natiuni, aspectele lor functionale trebuind definite printr-un management specific care, totusi, destul de rar abordat  ca atare (adica avand o specificitate fata de managementul intreprinderilor mari) si relativ putin cercetat la noi in tara.


Pebtru tratarea acesteia probleme, a afacerilor mici si mijlocii si IMM-urilor, ele trebuie abordate intr-un context general, al economiei nationale, prin clarificarea unor elemente definitorii in domeniu, a locului acestora in ansanblu economic national si a altor aspecte generale care le caracterizeaza.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Afacerile mici si IMM-urile". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSECONOMIEIMM-URI
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan