Audit Intern

Incarcat la data: 25 Ianuarie 2010

Autor: lucrari licenta

Pret: Gratuit

Numar pagini: 56

Tip fisier: zip

Marime fisier: 718 kb

Organizatiile, indiferent de statut si de scopul pentru care sunt constituite si conduse, sunt, prin excelenta, sisteme deschise. Orice entitate – agent economic, institutie publica sau alta intreprindere in sens de actiune lucrativa in mediu organizat – se regaseste ca o componenta a altor sisteme cu grad de agregare ridicat cu care conlucreaza in domenii variate1. Incadrarea intrun anumit sistem din postura de componenta, alaturi de elemente similare, determinanta pentru dezvoltarea caracteristicii de adaptivitate organica, nu se limiteaza la o abordare procesuala potrivit careia utilizarea resurselor conduce la transformarea elementelor de intrare in elemente de iesire. Intrarile si iesirile delimiteaza, prin specificitatea lor, o entitate de alte entitati. Dar toate acestea depind decisiv si sunt determinate de un puternic mediu relational in care cei ce se afla la interfata cu entitatea – investitori prezenti si potentiali, creditori financiari si comerciali, clienti si, din ce in ce mai mult, public – au capacitatea, motivata, de a conditiona si chiar directiona activitatea si comportamentul acesteia. Iar actiunile lor sunt definite prin raportare la cunostintele disponibile si acumulate despre entitatea in cauza.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Audit Intern". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: AUDITaudit intern
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan