Curs Economia Comertului

Incarcat la data: 14 Februarie 2010

Autor: Andrey4u89

Pret: 80 credite

Numar pagini: 93

Tip fisier: zip

Marime fisier: 1101 kb

Comertul reprezinta una din formele activitatii umane cu un rol important in viata societatii contemporane, devenind elementul principal al economiei de piata. Activitatea de comert1 reprezinta o activitate economica specializata, cu un anumit grad de autonomie, al carui continut il constituie realizarea schimbului de marfuri, in cadrul relatiilor de piata, respectiv realizarea circulatiei marfurilor de la producatori spre consumatori, in conditii convenabile acestora, in ceea ce priveste locul, timpul, cantitatea, sortimentul, calitatea si pretul.


Prin continutul sau, comertul reprezinta o faza intermediara intre functia de productie si functia de consum, continutul si locul activitatii de comert fiind determinate de faptul ca, in societate, producatorii si consumatorii sunt separati intre ei in spatiu, oferta si cererea nefiind cunoscute reciproc.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Economia Comertului". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSECONOMIECOMERT
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan