Curs Economia de piata - colaborare agenti economici

Incarcat la data: 13 Ianuarie 2010

Autor: Anda Ada

Pret: 50 credite

Numar pagini: 2

Tip fisier: zip

Marime fisier: 11 kb

Economia de piata reprezinta o modalitate de colaborare intre agentii economici. Aceasta colaborare s-a realizat inca din cele mai vechi timpuri prin intermediul datinilor si a obiceiurilor cat si prin intermediul exercitarii autoritatii-dreptul de a dispune.

Economia de tip capitalist-reprezinta o forma de colabrare mai complexa ,evoluata si eficace intre partenerii economici.
In economia de tip captalist constrangerea a fost inlocuita de cointerese. Acest tip de economie se bazeaza pe proprietatea privata si se bazeaza pe mecanismele pietii intr-un spatiu legislativ reglementat.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Economia de piata - colaborare agenti economici". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: Intreprinderecurs economieeconomia de piata
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...