Curs Etica in afaceri

Incarcat la data: 02 Ianuarie 2010

Autor: virel03

Pret: 50 credite

Numar pagini: 29

Tip fisier: zip

Marime fisier: 1344 kb

Observam cu usurinta ca „etica in afaceri” este o expresie compusa, al carei sens poate fi inteligibil numai in masura in care intelegem sensul cuvintelor „etica” si „afaceri”.

Cu aceasta conditie, este usor de inteles ca, in rand cu etica medicala, etica juridica sau bioetica, business ethics este o teorie etica aplicata, in care conceptele si metodele eticii, ca teorie generala, sunt utilizate in abordarea problemelor morale specifice unui anumit domeniu de activitate, precum medicina, justitia sau afacerile.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Etica in afaceri". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.