Curs Etica si negociere bancara

Incarcat la data: 02 Ianuarie 2010

Autor: virel03

Pret: 50 credite

Numar pagini: 24

Tip fisier: zip

Marime fisier: 1686 kb

Etica presupune existenta unui sistem de norme si principii morale, de instrumente si metode pentru cunoasterea si aplicarea acestora, bazandu-se pe amplificarea judecatii morale, pe activarea constiintei morale.

Principiile etice se refera la conduita curenta, la obiceiurile si atitudinile oamenilor cu privire la conceptele generale de bine si rau, de adevar si minciuna, de echitate si discriminare, libertate si constrangere etc.


 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Etica si negociere bancara". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: Eticaadministrarea afacerilorcreditare bancaracurs formator