Diagnosticarea economica a unei firme de constructii

Incarcat la data: 08 Ianuarie 2011

Autor: Alin Prelipceanu

Pret: 80 credite

Numar pagini: 21

Tip fisier: zip

Marime fisier: 130 kb

1 (1 review)

S.C. Rompipes Enterprises S.R.L.  este o societate cu raspundere limitata  ce a fost infiintata in anul 1999, fiind inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J29/494/2001, C.U.I. R13607722. Capitalul social este 100% privat si este in valoare de 1.000.000 RON.   

Aportul asociatilor:   
Stanculescu Adrian:600.000 RON, reprezentand 60% din capitalul social;
Bujoreanu Dragos : 200.000 RON, reprezentand 20% din capitalul social ;
Constantin Romeo : 200.000 RON, reprezentand 25% din capitalul social .        
   
Durata de functionare a societatii este nelimitata de la dat inmatricularii
acesteia in conditiile legii la Oficiul Registrului Comertului din Suceava. Societatea este persoana juridica romana care isi desfasoara activitatea in conformitate cu legislatia romana in materie.In acest context, tuturor asociatilor (actionarilor) li se recunosc cele trei drepturi esentiale:
    - dreptul de participare, sub forme si grade diverse, la luarea deciziilor in cadrul Adunarii Generale a Asociatilor;                           
    - dreptul asupra unei cote parti din eventualele beneficii;                - dreptul de a primi o parte din patrimoniul societatii in cazul dizolvarii.
    Asociatii raspund numai in limitele partilor sociale, obligatiile societatii fiind garantate cu patrimoniul ei social.Administrarea societatii se face prin intermediul primului asociat, ce detine prin statut functia de administrator.
    Repartizarea beneficiilor si a pierderilor se face la sfarsitul exercitiului financiar.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Diagnosticarea economica a unei firme de constructii". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: firma de constructiicurs economie
Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Bustiera pentru fitness Dri-Fit Swoosh Caracteristici Tip: bustiera Sustinere: medie Gen: femei Colectie: Spring-Summer - Autumn-Winter...
Pantofi sport tricotati Tanjun Pantofi sport tricotati Tanjun Caracteristici Pentru: fete Culoare: negru Imprimeu: uni Stil: casual Tip talpa: plata - joasa...
Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Tenisi de piele cu detalii peliculizate Jaysen Caracteristici Tip: tenisi Culoare: alb Stil: casual Material: piele intoarsa - piele Varf:...