Functiunea de cercetare-dezvoltare

Incarcat la data: 15 Februarie 2010

Autor: necunoscut

Pret: Gratuit

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 10 kb

Economiile moderne se caracterizeaza prin promovarea continua a progresului tehnic si prin cresterea numarului de competitori pe o piata globala din ce in ce mai dinamica. Ca urmare, organizatiile inovative sunt cele care reusesc sa domine piata si sa contribuie substantial la cresterea economica. De aceea, organizarea si desfasurarea eficienta a activitatilor de cercetare-dezvoltare a devenit astazi un factor hotarator de progres.

O intreprindere in cadrul careia nu se manifesta functiunea de cercetare-dezvoltare, chiar in ipoteza functionarii corecte a celorlalte functiuni, este sortita stagnarii. Din acest motiv, managementul intreprinderii, in cadrul strategiilor adoptate, trebuie sa prevada schimbarile si sa pregateasca introducerea lor, in ciuda rezistentei ce se manifesta de regula la promovarea noului.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Functiunea de cercetare-dezvoltare". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CERCETAREDEZVOLTAREIntreprindere
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan