Managementul performantei

Incarcat la data: 17 Mai 2013

Autor: Murzik

Pret: Gratuit

Numar pagini: 50

Tip fisier: zip

Marime fisier: 1098 kb

In ultimii ani, lumea afacerilor a asistat la o adevarata explozie a conceptului de performanta. Organizatiile a firma in permanenta ca vor sa atinga perfomanta, sau sa-si imbunatateasca perfomanta, sau sa masoare nivelul performantei obtinute. Identificarea si masurarea performantei a fost numita “noua disciplina in management”.

Performanta organizationala consta in rezultatele pe care le obtine organizatia, aceste rezultate fiind masurate fata de obiective le organizationale; managementul performantei este ceea ce fac companiile pentru a avea mai mult succes si pentru a se pozitiona in fata concurentilor.

Procesele si termenii asociati managementului performante si includ: planificarea strategica, planificarea si bugetarea financiara, masurarea si monitorizarea performantelor, managementul resurselor umane, managementul proiectelor si progamelor, optimizarea proceselor de afaceri, managementul cunoasterii, raportare, managementul riscului, tablouri de bord, metrici, indicatori cheie de performanta.

Abordarile moderne ale managementului performante si combina toate aspectele mentionate intr-un cadru integrat, spre doesebire de abordarile din trecut, care limitau managementul performantei la stadiul de management al personalului sau la colectarea si raportarea indicatorilor de performanta organizationala. 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Managementul performantei". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: Cursuricurs economiemanagementul performantei
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...