Sistemul Informational al Organizatiei

Incarcat la data: 25 Ianuarie 2010

Autor: lucrari licenta

Pret: Gratuit

Numar pagini: 7

Tip fisier: zip

Marime fisier: 3563 kb

Conceptul de sistem de management al organizatiei

-    Definitie
   
Sistemul de management al organizatiei poate fi definit ca ansamblul elementelor cu caracter decizional, organizatoric, informational,  motivational etc. din cadrul organizatiei, prin intermediul caruia se exercita ansamblul proceselor si relatiilor de management, în vederea obtinerii unei eficacitati si eficiente cât mai mari.

Subsisteme componente
-(sub)sistemul organizatoric;
-(sub)sistemul informational;
-(sub)sistemul decizional;
-(sub)sistemul metodologic (metode si tehnici de management);
-alte elemente de management.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Sistemul Informational al Organizatiei". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: INFORMATICAORGANIZATIEconcert sisteminformational-rationala
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan