Analiza cresterii economice

Incarcat la data: 13 Aprilie 2010

Autor: cristina roberta

Pret: Gratuit

Numar pagini: 8

Tip fisier: zip

Marime fisier: 219 kb

Ce este cresterea economica?
1. Prin cresterea economiei se intelege o evolutie pozitiva ascendeta a economiei nationale.
2. Un proces global care exprima evolutia ascendenta a unor marimi economice agregate, in cadrul unui orizont de timp, nivel national sau international cu efecte favorabile in planul vietii economice si sociale.


Denise Flouzat a identificat urmatorii factori ai cresterii economice:
1. Factorul munca
2. Factorul capital
3. Productivitatea

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Analiza cresterii economice". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSECONOMIEcrestere economica
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...