Curs de Economie. ECONOMIA DE PIATA SI AGENTII ECONOMICI CONTEMPORANI

Incarcat la data: 05 Octombrie 2007

Autor: Gogoasa Alexandru

Pret: 80 credite

Numar pagini: 9

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

Satisfacerea  nevoilor umane se realizeaza din  productie  proprie, prin autoconsum sau apelând la produsele altora (prin intermediul schimbului). Satisfacerea trebuintelor  prin aceste doua forme au coexistat, dar, in timp,  raportul dintre ele s-a schimbat.


Acestor  modalitati  le corespund doua forme  diferite  de organizare si desfasurare a activitatii economice. Economia naturala (autarhica  si economia de schimb (de marfuri, de schimb monetar). Economia naturala ­ acea forma de organizare si desfasurare a activitatii economice in care nevoile de consum sunt satisfacute  din rezultatele propriei activitati fara a se apela la schimb.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs de Economie. ECONOMIA DE PIATA SI AGENTII ECONOMICI CONTEMPORANI". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSEconomie politicaagenti economici
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan