Curs Economie. COMPORTAMENTUL (TEORIA) CONSUMATORULUI

Incarcat la data: 05 Octombrie 2007

Autor: Claudiu Baltazar

Pret: 50 credite

Numar pagini: 5

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

1 (1 review)

Finalitatea activitatii  economice  este satisfacerea    nevoilor-consumul. in spiritul acestei  axiome   proiectarea   activitatii   de  productie, deciziile si  actiunile  intreprinzatorilor  au  ca   referinta nevoile de consum, preferintele si comportamentul consumatorului, in intampinarea  carora  trebuie sa  vina  bunurile  oferite  de producator.


1. Utilitatea  economica, legea  utilitatii marginale descrescande
Satisfacerea oricarei nevoi se face prin consum de bunuri.
Orice element al realitatii care este apt sa satisfaca o nevoie,  indiferent de forma lui de existenta, de  natura  nevoii satisfacute,  de  modul  cum este  procurat de  catre consumator, are o utilitate economica.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Economie. COMPORTAMENTUL (TEORIA) CONSUMATORULUI". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSEconomie politicaCOMPORTAMENTUL (TEORIA) CONSUMATORULUI
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan