Curs Economie. PIATA MONETARA

Incarcat la data: 10 Octombrie 2007

Autor: Claudiu Baltazar

Pret: 50 credite

Numar pagini: 6

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

Analiza mecanismelor si functiilor unor piete specifice, cum sunt: piata muncii, piata monetara, piata capitalurilor, piata valutara etc.,  nu se poate face  fara aprecierea caracterului indestructibil dintre acestea, care poate fi sustinut de urmatoarele argumente:


­ unicitatea rolului monedei nationale, indiferent de formele  ei concrete si de pietele, al carui obiect il formeaza;
­ functia  unica  a agentului economic bancar si financiar si  de  asigurari: intermedierea baneasca si financiara intre toti agentii nonbancari;
­ caracterul  unitar  al  procesului  de  asigurare  a  economiilor cu disponibilitatile  banesti, suportul real unic al economiilor  si plasamentelor.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Economie. PIATA MONETARA". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSEconomie politicaPIATA MONETARA