Curs Economie Politica. MACROECONOMIE

Incarcat la data: 13 Iunie 2007

Autor: Stanciu C.

Pret: 80 credite

Numar pagini: 25

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

1 (1 review)

Cresterea economica reprezinta procesul de sporire a dimensiunilor rezultatelor economice, determinate de combinarea si folosirea factorilor de productie si reliefate prin sporul indicatorilor macroeconomici - produsul intern brut, produsul national brut si venitul national.


Dezvoltare economica reprezinta cresterea economica asociata cu producerea unor schimbari semnificative in structurile economice, tehnologice, sociale si institutionale ale sistemului economic respectiv.


Dezvoltarea durabila sau ecodezvoltarea este o strategie de dezvoltare economico-sociala care are drept scop imbunatatirea calitatii vietii generatiilor actuale si a celor viitoare, dar si protejarea naturii. 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Economie Politica. MACROECONOMIE". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CursuriEconomie politicaMACROECONOMIE
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan