Curs Economie. UTILIZAREA FACTORILOR DE PRODUCTIE

Incarcat la data: 09 Septembrie 2007

Autor: Vajna Rizea Monika

Pret: 50 credite

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

1. Rodnicia cu care sunt utilizati factorii de productie se poate exprima cu ajutorul productivitatii factorilor de productie;
2. La nivelul unei intreprinderi ce produce bunuri diferite, nivelul productivitatii muncii, cu luarea in considerare a intregii productii, se poate exprima in unitati monetare.
3. Pentru firma, cresterea productivitatii factorilor de productie reduce costul unitar.


4. Nu reprezinta efect al cresterii productivitatii factorilor de productie sporirea inflatiei.
5. in conditiile cresterii productivitatii factorilor de productie, pe ansamblul unei economii se poate mari salariul fara a genera inflatie.
6. Pentru determinarea nivelului productivitatii muncii, factorul munca se exprima in numar de salariati sau in ore - om lucrate.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Economie. UTILIZAREA FACTORILOR DE PRODUCTIE". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSEconomie politicacostul de productie
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan