CURS MACROECONOMIE

Incarcat la data: 09 Noiembrie 2009

Autor: Rocsy

Pret: 50 credite

Economia nationala:este un sistem cybernetic care functioneaza in spatial national cu scopul principal de a satisface cereintele de bunuri si servicii ale oamenilor.

Teoria macroeconomica:studiaza economia nationala in conexiune cu economia mondiala,precum si modul in care se formeaza si evolueaza agregatele macroeconomice.Scopul te oriei macroeconomice este acelda de a explica preturile medii,precum si venitul total productia totala si utilizarea globala a fortei de munca.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "CURS MACROECONOMIE". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan