Curs Etica in afaceri - note de curs

Incarcat la data: 20 Decembrie 2009

Autor: lucrari licenta

Pret: 80 credite

Numar pagini: 27

Tip fisier: zip

Marime fisier: 74 kb

Etica in afaceri urmareste sa clarifice, cu mijloace teoretice, sursele, sensul si rostul valorilor si al normelor morale de care oamenii de afaceri trebuie sa tina seama in activitatea lor curenta. Avem in vedere criteriile de selectie utilizate in adoptarea acelor decizii, strategii si politici manageriale care sunt de natura sa creasca eficienta economica a organizatiilor pe termen lung, intr-un mediu economic favorabil. Acest fapt presupune, printre altele, asumarea unor responsabilitati specific morale.


Ce este etica (limba romana)?
- (DEX) - totalitatea normelor de conduita morala
- 1. moravuri, cutume si obiceiuri traditionale specifice diferitelor culturi (negru, alb - doliu, preturile (ne)negociabile - occident/orient)
- 2. ansamblul de valori si norme care definesc, intr-o anumita societate, omul de caracter si regulile de comportare justa, demna si vrednica de respect, a caror incalcare este blamata si vrednica de dispret
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Etica in afaceri - note de curs". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSECONOMIEetica in afaceri