Fiscalitate internationala

Incarcat la data: 29 Noiembrie 2012

Autor: Andreea Balauca

Pret: Gratuit

Numar pagini: 234

Tip fisier: zip

Marime fisier: 282 kb

Promovarea functiilor economice primordiale ale statului, in sensul eficientei, echitatii si stabilitatii, isi pune amprenta asupra functionarii pietelor.
   
Ansamblul deciziilor de interventie sau neinterventie, adoptate de autoritatile publice, avand drept scop reglarea productiei, repartitiei si alocarii resurselor, defineste politica economica. Aceasta definitie induce cautarea unui raspuns pentru intrebarea: Exista legaturi intre teoria economica, practica economica si politica economica?
   
Precizarile facute de specialisti, pentru activitatea economica, fenomenul economic, procesul economic, legile si principiile economice si libertatea economica confera raspuns la intrebarea formulata, in sensul existentei unor interdependente intre politica economica, teoria si stiinta economica si cercetarea economica.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Fiscalitate internationala". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: Cursuricursuri economiefiscalitatea internationala
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...