Fondul de comert

Incarcat la data: 06 Ianuarie 2012

Autor: Kinga Boros

Pret: 50 credite

Numar pagini: 9

Tip fisier: zip

Marime fisier: 329378 kb

Notiune


Comerciantul desfasoara activitatile comerciale utilizand anumite bunuri si drepturi de care dispune si pe care le afecteaza realizarii operatiunilor comerciale; acestea formeaza ceea ce se numeste, in limbajul juridic, “fond de comert”.


Notiunea fondului de comert are semnificatia unei grupari cu caracter eterogen de bunuri si drepturi utilizate de comerciant in activitatea sa comerciala:


- fondul de comert este alcatuit din totalitatea bunurilor destinate realizarii activitatii comerciale, cum sunt: constructia, edificiul (localul in care isi desfasoara activitatea comerciantul), mobilierul, instalatiile, marfurile, brevetele de inventii, marcile de fabrica si de comert, etc.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Fondul de comert". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: COMERTfondul de comertbunuri comerciale
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...