Probleme fundamentale ale macroeconomiei

Incarcat la data: 07 Aprilie 2013

Autor: Razvaneanu Ioana

Pret: Gratuit

Numar pagini: 3

Tip fisier: zip

Marime fisier: 14 kb

Macroeconomia se ocupa cu studiul comportametului economic in ansamblu, cu studiul economiei in totalitatea sa respectiv cu studiul ocuparii fortei de munca si al somajului, al nivelului general al preturilor si al volumului total al productiei dar si al efectelor macroeconomice ale politicilor guvernamentale.

Macroeconomia trateaza activitatea economica in mod agregat.

Macroeconomia reprezinta partea teoriei sau stiintei economice care studiaza activitatea economica, asa cum apare ea la nivelul unei tari, la nivel macrosocial, ca un tot integrat prin prisma marimilor economice aggregate.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Probleme fundamentale ale macroeconomiei". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: Cursuricurs economieProbleme fundamentale ale macroeconomiei
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan