Situatii financiare

Incarcat la data: 19 Martie 2010

Autor: lucrari licenta

Pret: Gratuit

Numar pagini: 14

Tip fisier: zip

Marime fisier: 167 kb

Situatiile financiare reprezinta sursa informationala de baza pentru efectuarea analizei financiare. Ele sunt rapoarte formale privind starea si performantele financiare ale intreprinderii in care se prezinta o imagine a pozitiei financiare si profitabilitatii acesteia la sfarsitul unei perioade din cadrul exercitiului financiar curent. Situatiile financiare consacrate sunt: bilantul, contul de rezultate al exercitiului si situatia cash.flow-lui.


In cazul marilor intreprinderi situatiile financiare sunt insotite de anexe, unde sunt explicitate pozitiile bilantiere importante sau elemente de cheltuieli, respectiv de venituri. Anexele sunt parte integranta a situatiilor financiare.


Scopul situatiilor financiare
Obiectivul situatiilor financiare este de a furniza informatii privind pozitia (situatia sau starea) si performanta firmei (fluxurile de rezultate), precum si schimbarile in nivelul acestora, pentru a fi prezentate unei categorie cat mai largi de utilizatori. De aceea, situatiile financiare trebuie sa fie inteligibile, relevante, corecte si comparabile.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Situatii financiare". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSEconomie generalapiete financiare
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan