Teoria Consumatorului

Incarcat la data: 29 Ianuarie 2014

Autor: Pap Silvestru

Pret: Gratuit

Microeconomia studiaza comportamentul individual al agenţilor economici si agregarea actiunii acestora in diferice contexte instituţionale. In general, microeconomia face distinctie intre doua mari categorii de actori individuali: consumatorii si producatorii.

Un consummator este un agent economic (de exemplu o persoana sau o familie) care urmareste achizitionarea si folosirea unor bunuri pentru satisfacerea nevoilor sale si pune la dispozitia firmelor resursele de care dispune (timpul disponibil de munca, pamântul, talentul, economiile anterioare etc). Actul de consum nu este altceva decat alegerea unui bun sau a unei combinaţii de bunuri, dintre cele accesibile la un moment dat.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Teoria Consumatorului". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan