Curs ISTORICUL JOCULUI DE VOLEI SI NOTIUNI DE REGULAMENT

Incarcat la data: 24 Ianuarie 2010

Autor: marian

Pret: Gratuit

Numar pagini: 79

Tip fisier: zip

Marime fisier: 95 kb

Din multitudinea de informatii si date referitoare la istoricul jocului de volei o sa incercam sa facem o sinteza a celor mai importante si mai relevante.

O sa incercam in acest demers, sa surprindem aspecte ale jocului de volei pe plan mondial cat si aspecte ce vizeaza aparitia si evolutia voleiului in tara noastra.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs ISTORICUL JOCULUI DE VOLEI SI NOTIUNI DE REGULAMENT". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: EDUCATIE FIZICARange Rover Sportvoleijocul didactic
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan