Metodologia antrenamentului sahist

Incarcat la data: 16 August 2010

Autor: cosmin-ionut

Pret: 50 credite

Numar pagini: 7

Tip fisier: zip

Marime fisier: 13 kb

Nu voi inceta niciodata sa ma extaziez in fata acestui fabulos joc de sah ale carui origini misterioase se trag de undeva din noaptea timpurilor!
   
Imaginat, se spune, de catre un batran intelept, slefuit de spiritul creator al popoarelor care l-au practicat, infruntand toate prejudecatile si interdictiile, cucerind in mod pacific continentele si survoland diversele epoci, ideea acestui joc s-a dezvoltat si evoluat - mereu imbogatit de la o generatie la alta – pentru a ajunge in zilele noastre la o dezvoltare colosala.
   
Intrat demult in sferele de interes ale umanitatii, acest veritabil fenomen a devenit in zilele noastre una din expresiile cele mai prestigioase ale divertismentului uman, unde joc de competitie, stiinta si arta se combina intr-un interesant cocktail intelectual.

Desigur, semnificatia filozofica si formativa a jocului de sah ar putea scapa unor persoane care prefera elocventa instantanee unei gandiri profunde, confruntarea directa unei abordari judicioase. Atunci, ei nu vad aici decat doua persoane taciturne, care muta din timp in timp pe o tabla cadrilata cateva figurine asemanatoare unor jucarii de copii.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Metodologia antrenamentului sahist". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: ANTRENAMENTCURS PSIHOLOGIE
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...