Curs Electronica Industriala. INTRODUCERE IN ANALIZA ASISTATA DE CALCULATOR A CIRCUITELOR ELECTRONICE DE COMUTATIE. MODELE SPICE

Incarcat la data: 12 Mai 2007

Autor: Gabi Dobocan

Pret: 80 credite

Numar pagini: 28

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

OBIECTUL APLICATIEI
Aplicatia are ca scop familiarizarea cu metodele de analiza si de modelare SPICE a circuitelor electronice care lucreaza in comutatie. Pentru inceput sunt prezentate succint notiunile minimale necesare pentru a putea intelege fisierul de circuit al exemplelor prezentate in desfasurarea aplicatiei si pentru a putea efectua analiza SPICE de regim tranzitoriu. Acest tip de analiza este folosit pentru analiza circuitelor in comutatie.  Ulterior in aplicatie sunt prezentate exemple care au scopul de a evidentia procesele de comutatie precum si problemele specifice puse de circuitele in comutatie in realizarea modelului si simularii SPICE.


2. INTRODUCERE IN SPICE

SPICE = "Simulation Program with Integrated Circuit Emphasis". PSpice este o versiune a programului SPICE, versiune dezvoltata de MicroSim Corporation.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Electronica Industriala. INTRODUCERE IN ANALIZA ASISTATA DE CALCULATOR A CIRCUITELOR ELECTRONICE DE COMUTATIE. MODELE SPICE". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURScurs electronicaanaliza asistata