Curs Traductoare

Incarcat la data: 05 Ianuarie 2010

Autor: Larisa Gheorghe

Pret: 80 credite

Numar pagini: 24

Tip fisier: zip

Marime fisier: 4985 kb

Calea cercetarii teoretice  - care determina acele relatii de tip functie pe baza unor teoreme(axiome) si a unor pre;ucrari matematice.Este o cale mai complicate si mai scumpa. Calea cercetarii experimentale -  prin care relatiile de dependent y=f(x) se obtin prin masurarea marimilor de intrare si a celor de iesire,facandu-se ulterior o prelucrare matematica.Este o cale mai usoara,aplicabila numai in anumite situatii.

Masurarea = operatia experimentala care consta in compararea marimii fizice care se masoara cu alta marime fizica de aceeasi natura,aleasa ca unitate de masura.rezultatul masuratorii este un numar ce reprezinta  valoarea numerica a marimii masurate.


Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Traductoare". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSELECTRONICAcercetare de marketing
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan