Fotodiode P-I-N

Incarcat la data: 03 Decembrie 2010

Autor: Marius

Pret: 50 credite

Numar pagini: 7

Tip fisier: zip

Marime fisier: 269 kb

Este cel mai raspandit fotodetector. Contine 3 straturi semiconductoare. Straturile „p” si „n”, de regula, sunt puternic dopate ( ). Stratul „i” cu grosimea „d” este foarte putin dopat si poseda o concentratie foarte mica de impuritati donoare ( ).

Structura fotodiodelor p – i –n are structura urmatoare unde:  - puterea optica incidenta;   - puterea optica reflectata;   - puterea optica absorbita;   - grosimea stratului de sarcina spatiala;   - intensitatea campului electric fara polarizare inversa si la polarizarea cu tensiunea   respectiv.
   
Aplicand fotodiodei tensiunea  , in stratul „i” se formeaza o regiune de sarcina spatiala largita cu intensitatea campului electric  . De regula, tensiunea   se alege in asa mod ca stratul  de sarcina spatiala sa acopere toata grosimea stratului „i.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Fotodiode P-I-N". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: curs electronicafotodioda
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan