Tablouri - Matrice

Incarcat la data: 13 Decembrie 2010

Autor: Coman Mihai Daniel

Pret: 50 credite

Numar pagini: 16

Tip fisier: zip

Marime fisier: 23 kb

Matricele sunt tablouri multidimensionale care au elemente de acelasi tip numit tip de baza. In aplicatiile de programare clasica se utilizeaza matricele bidimensionale (linii si coloane).

In memorie, matricele se retin pe linii (mai intai se retin elementele din prima linie, apoi cele de pe a doua linie, etc.)
Aceasta inseamna ca indicele din dreapta (pentru coloana) se modifica mai repede decat cel din stanga (pentru linie) atunci cand sunt parcurse elementele matricei.


 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Tablouri - Matrice". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: tablourimatricecurs electronica