Curs de limba engleza. Anul I Exploatari portuare - firma frecventa redusa

Incarcat la data: 15 Ianuarie 2011

Autor: Puncioiu Daniela-Elena

Pret: 80 credite

Numar pagini: 112

Tip fisier: zip

Marime fisier: 821 kb

Curs de limba engleza. Anul I Exploatari portuare - firma frecventa redusa

 

Cursul de limba engleza pentru exploatari portuare contribuie la insusirea cunostintelor generale de limba engleza precum si a termenilor de specialitate, fiind structurat in opt unitati. Cursul este destinat studentilor de anul I de la specialitatea exploatari portuare, forma frecventa redusa si este un mijloc eficient de formare si instruire a viitorilor specialisti.


Cursul isi propune consolidarea cunostintelor de baza in domeniul gramaticii limbii engleze precum si dezvoltarea capacitatilor de intelegere si exprimare orala, citire si scriere in limba engleza, extinderea vocabularului, insusirea si aplicarea normelor gramaticale in exprimarea situativa conform tematicii prevazute in unitatile de studiu din programa. Extinderea vocabularului se face prin abordarea textelor care contin temeni de specialitate referitori la nomenclatura navei, operatiuni portuare precum si expresii recomandate pentru traficul maritim si portuar.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs de limba engleza. Anul I Exploatari portuare - firma frecventa redusa". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSENGLEZA
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan