CURS ERGOTERAPIE: CRIMINALISTICA - 1

Incarcat la data: 02 Octombrie 2008

Autor: Wolverine

Pret: 50 credite

CRIMINALISTICA Criminalistica - obiect si definitie Criminalistica poate fi considerata ansamblul de tehnici si procedee tehnice, tactice is metodice aplicabile cercetarii si studierii probelor materiale legate de savarsirea unei fapte penale pe baza carora poate fi identificat autorul pentru tragerea s-a la raspundere penala dar si identificarea corp delict si obiectul produs al infractiunii. Def: Criminalistica este stiinta autonoma cu caracter unitar care insumeaza metode, mijloace si procedee tactice pentru descoperirea, cercetarea infractiunilor comise si identificarea tuturor pers implicate. Metode criminalistice criminologia recurge la metode comune tuturor stiintelor (observatia, analiza, sinteza, comparatia), dar si la metode proprii de cercetare: -Metode de descoperire, fixare, ridicare, examinare si identificarea urmelor; -Identificarea pers si cercetarea dupa semnalmente ori dupa resturi osoase; -Cercetarea inscrisurilor, a documentelor falsificate ori contrafacute; -Organizarea cartotecilor, albumelor si colectiilor in scopul identificarii pers urmarite, disparute, a cadavrelor, a obiectelor corp delicte sau produsul infractiunii. Caractere -Autonom; -Pluridisciplinar; -Unitar; -Judiciar.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "CURS ERGOTERAPIE: CRIMINALISTICA - 1". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan