CURS ERGOTERAPIE: CRIMINALISTICA - CURS 3

Incarcat la data: 02 Octombrie 2008

Autor: Wolverine

Pret: 50 credite

CRIMINALISTICA Urmele in criminalistica Procesul penal are drept scop constatarea la timp si in mod complet a faptului care constituie infractiuni astfel incat orice pers vinovata sa fie trasa la raspundere (si nici o pers nu poate fi trasa la raspundere). Lamurirea cauzei penale sub toate aspectele nu se poate face decat pe baza probelor si a mijloacelor de proba administrate conform legii. Obiectul probatiunii il constituie faptele si imprejurarile de fapt care trebuiesc dovedite pt fiecare cauza penala in parte. De regula in orice cauza penala trebuiesc dovedite urmatoarele aspecte: -Existenta sau inexistenta infractiunii; -Imprejurarile in care a fost comisa fapta; -Imprejurarile care-l acuza sau il apara pe invinuit; -Urmarile produse infractiunii; -Scopul si mobilul savarsirii faptei; -Date si imprejurari cu privire la victima sau persoana infractorului; -Imprejurari care au generat, inlesnit sau favorizat savarsirea infractiunii. Sarcina probatiunii revine organelor judiciare ce trebuie sa aiba un rol activ in acest sens dispunandu-se strangerea de probe atat in favoarea cat si impotriva pers respective.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "CURS ERGOTERAPIE: CRIMINALISTICA - CURS 3". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan