Curs Recenzie Drumul catre Servitute

Incarcat la data: 14 Ianuarie 2010

Autor: Mazarache Anamaria

Pret: Gratuit

Numar pagini: 9

Tip fisier: zip

Marime fisier: 34 kb

Friedrich A. Hayek este unul dintre ganditorii fundamentali ai secolului al XX-lea. In anul 1974 a primit Premiul Nobel pentru contributia sa in domeniul stiintelor economice.

“Drumul catre servitute” de Friedrich A. Hayek este o carte in care sunt redate idei prezentate fiecarui student in socologie sau politologie. Aceasta lucrare este oferita studentilor ca surse ale cadrelor ideatice cheie (rivale), din perspectiva carora urmeaza sa fie inteles trecutul nostru si de asemenea perspectivele nostre economice viitoare.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Recenzie Drumul catre Servitute". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: drumul catre servitute