Controlul intern in institutiile de credit

Incarcat la data: 14 Ianuarie 2011

Autor: brandiu cornel

Pret: 50 credite

Numar pagini: 15

Tip fisier: zip

Marime fisier: 16 kb

Curs - Controlul intern in institutiile de credit


Regulamentul 1 din 12 ianuarie 2010 pentru modificarea Regulamentului Bancii Nationale a Romaniei nr. 18/2009 privind cadrul de administrare a activitatii institutiilor de credit, procesul intern de evaluare a adecvarii capitalului la riscuri si conditiile de externalizare a activitatilor acestora.


Monitorul Oficial 39 din 18 ianuarie 2010 (M. Of. 39/2010)
Cadrul de administrare a activitatii institutiilor de credit
Structura de conducere a unei institutii de credit mama este responsabila pentru stabilirea strategiei si politicilor generale la nivel de grup si la nivelul filialelor, precum si pentru determinarea structurii de administrare a filialelor care contribuie cel mai bine la exercitarea functiei de supraveghere la nivelul grupului.

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Controlul intern in institutiile de credit". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CreditINSTITUTIILECONTROLUL
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan