Curs Gestiune bancara

Incarcat la data: 28 Decembrie 2009

Autor: Claudia

Pret: 50 credite

Numar pagini: 88

Tip fisier: zip

Marime fisier: 998 kb

Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana la 01 ianuarie 2007 a confirmat si maturitatea sistemului bancar, care in decursul unei perioade de tranzitie de 17 ani a marcat trecerea de la un sector etatist la un sistem bine articulat – pe doua paliere, avangarda a reformelor economice si suport al unei noi economii, adaptata cerintelor pietei.

In acest nou cadru, bancile sunt incluse in categoria institutiilor de credit cu un rol sporit in evaluarea riscurilor si in diminuarea necesarului de capital. Mentionam ca bancile constituie cea mai importanta veriga cu cea mai vasta arie de activitate in randul institutiilor de credit.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Gestiune bancara". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: FINANTEcurs gestiuneinstitutii de creditcreditare bancara
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan