Curs Gestiune Bancara

Incarcat la data: 22 Ianuarie 2010

Autor: Elena Turcu

Pret: Gratuit

Numar pagini: 42

Tip fisier: 7z

Marime fisier: 159 kb

Procesul de dereglementare a creat noi posibilitati investitionale pe pietele monetare si financiare, ceea ce a dinamizat concurenta dintre banci si societatile financiare non-bancare. In prezent se manifesta tendinta accentuarii interdependentei dintre piata monetara si cea financiara.

Astfel, daca piata monetara traditionala a fost o piata a lichiditatilor iar piata financiara o piata a investitiilor pe termen mediu si lung, tendintele moderne evidentiaza o crestere a caracterului lichid al titlurilor negociate pe piata financiara si aparitia unor forme noi de titluri negociabile pe piata monetara (de la termen scurt la termen mediu).

 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Gestiune Bancara". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: INVESTITIIPiata financiaraPIATA MONETARAcreditare bancara
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan