Solutii de realizare a unui sistem expert

Incarcat la data: 20 Octombrie 2011

Autor: tViviana

Pret: Gratuit

Numar pagini: 6

Tip fisier: zip

Marime fisier: 25753 kb

Solutii de realizare a unui sistem expert pentru asistarea deciziei financiare la nivel microeconomicPrezentul articol propune o structura de sistem expert pentru asistarea deciziei financiare la nivel microeconomic, analizand si mecanismele ce ar putea fi utilizate la rezolvarea problemelor care vizeaza domeniul respectiv.

 

Cuvinte cheie: sistem expert, asistarea deciziei financiare, analiza financiara, planificare financiara, management financiar pe termen scurt, management financiar pe termen lung.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Solutii de realizare a unui sistem expert". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: sistemsolutiisistem expert
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan