Curs Drept Fiscal

Incarcat la data: 03 Decembrie 2009

Autor: muppets

Pret: 100 credite

Numar pagini: 163

Tip fisier: zip

Marime fisier: 198 kb

Dreptul fiscal, ca ramura a dreptului public, este format din totalitatea actelor normative ce reglementeaza raporturile juridice fiscale care se nasc, se modifica si se sting in procesul colectarii impozitelor si taxelor de la contribuabili.


- Dreptul fiscal este o ramura a dreptului public.
- Raporturile juridice fiscale se nasc in procesul colectarii impozitelor si taxelor, sau al administrarii acestora. Administrarea impozitelor si taxelor este o noţiune legala folosita de codul de procedura fiscala, a carei arie de acoperire este insa mult mai larga, având in vedere nu numai colectarea, dar si inregistrarea fiscala, declararea impozitelor, inspecţia fiscala si contenciosul fiscal.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Drept Fiscal". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSFISCALITATEDrept Fiscal
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan