Fiscalitate

Incarcat la data: 08 Februarie 2010

Autor: omo

Pret: 80 credite

Numar pagini: 173

Tip fisier: zip

Marime fisier: 731 kb

Satisfacerea nevoilor colective ale oricarei societati impune realizarea unor venituri publice, iar cei ce contribuie la constituirea banului public sunt contribuabilii - persoanele fizice si persoanele juridice de pe teritoriul unei tari, prin intremediul impozitelor si taxelor pe care acestia le platesc.


Fiscalitatea este un sistem de legi, regulamente si dispozitii privitoare la stabilirea si perceperea impozitelor si taxelor care alcatuiesc venituri ale statului. Toatalitatea impozitelor si taxelor provenite de la contribuabili, in vederea alimentarii bugetelor publice, formeaza sistemul fiscal.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Fiscalitate". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSFISCALITATEECONOMIE
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan