Dinamica

Incarcat la data: 19 Mai 2011

Autor: Admin

Pret: Gratuit

Course Description


This course covers the fundamentals of Newtonian mechanics, including kinematics, motion relative to accelerated reference frames, work and energy, impulse and momentum, 2D and 3D rigid body dynamics. The course pays special attention to applications in aerospace engineering including introductory topics in orbital mechanics, flight dynamics, inertial navigation and attitude dynamics. By the end of the semester, students should be able to construct idealized (particle and rigid body) dynamical models and predict model response to applied forces using Newtonian mechanics.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Dinamica". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: FIZICACursuriDinamicaNewton
Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...