Mecanica structurala

Incarcat la data: 19 Mai 2011

Autor: Admin

Pret: Gratuit

Course Description

Applies solid mechanics to analysis of high-technology structures. Structural design considerations. Review of three-dimensional elasticity theory; stress, strain, anisotropic materials, and heating effects. Two-dimensional plane stress and plane strain problems. Torsion theory for arbitrary sections. Bending of unsymmetrical section and mixed material beams. Bending, shear, and torsion of thin-wall shell beams. Buckling of columns and stability phenomena. Introduction to structural dynamics. Exercises in the design of general and aerospace structures.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Mecanica structurala". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: FIZICAMECANICACursuri
Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan