Physics II: Electricity and Magnetism

Incarcat la data: 19 Aprilie 2011

Autor: Admin

By Walter Lewin - Massachusetts Institute of Technology
Licence: Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0

Course Description:
In addition to the basic concepts of Electromagnetism, a vast variety of interesting topics are covered in this course: Lightning, Pacemakers, Electric Shock Treatment, Electrocardiograms, Metal Detectors, Musical Instruments, Magnetic Levitation, Bullet Trains, Electric Motors, Radios, TV, Car Coils, Superconductivity, Aurora Borealis, Rainbows, Radio Telescopes, Interferometers, Particle Accelerators (a.k.a. Atom Smashers or Colliders), Mass Spectrometers, Red Sunsets, Blue Skies, Haloes around Sun and Moon, Color Perception, Doppler Effect, Big-Bang Cosmology.
Lectures:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Source: http://academicearth.org/courses/physics-ii-electricity-and-magnetism

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Physics II: Electricity and Magnetism". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien Triumph Julia Light Beige Sutien bej deschis cu detalii din dantela, armatura si bretele ajustabile. 48% poliamida, 44%...
Chiloti Triumph Anna Dark Blue Chiloti Triumph Anna Dark Blue .. 82% poliamida, 18% elastan
Chiloti Triumph Erin Dark Beige Chiloti Triumph Erin Dark Beige .. 82% poliamida, 18% elastan