Retele de comunicare a datelor

Incarcat la data: 20 Mai 2011

Autor: Admin

Pret: Gratuit

Course Description

This course focuses on the fundamentals of data communication networks. One goal is to give some insight into the rationale of why networks are structured the way they are today and to understand the issues facing the designers of next-generation data networks. Much of the course focuses on network algorithms and their performance. Students are expected to have a strong mathematical background and an understanding of probability theory. Topics discussed include: layered network architecture, Link Layer protocols, high-speed packet switching, queueing theory, Local Area Networks, and Wide Area Networking issues, including routing and flow control.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Retele de comunicare a datelor". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: COMUNICAREDateSistemeretele