Curs Fotografie digitala. VERIFICAREA CLARITATII.

Incarcat la data: 04 Ianuarie 2007

Autor: Iulia Andreea

Pret: 50 credite

Numar pagini: 2

Tip fisier: zip

Marime fisier: 0 kb

Spatiul din stanga lentilei se numeste spatiul-obiect, iar cel din dreapta spatiul-imagine Punctul F este focarul obiect, F' focarul imagine, O centrul optic. Distanta p este distanta-obiect, p' distanta imagine, f si f' distanta focala. 1. Planul obiect, 2 centrul optic, 3 planul median, 4 planul imagine.


Imaginea data de o lentila convergenta este reala (poate fi proiectata pe un ecran), si apare rasturnata si inversata stanga-dreapta fata de subiect. Pentru reglarea claritatii imaginii proiectate pe film, se mareste sau se micsoreaza distanta p' pana cand imaginea proiectata de lentila (obiectiv) este clara.


La aparatele foto ce folosesc placi, reglearea claritatii se face foarte simplu. In locul placii fotosensibile se pune un geam mat, fotograful regleaza claritatea (eventula utilizind si o patura) si apoi inlocuieste geamul mat cu placa fotosensibila si se realizeaza epunerea.

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Curs Fotografie digitala. VERIFICAREA CLARITATII.". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURScurs fotografie digitalacurs formator
Jeans Tanner Army Jeans Tanner Army pantaloni cu model army metalic - se incheie in fata cu nasturi metalici - materialul este...
Rochie Aglaya Neagra Rochie Aglaya Neagra rochie midi eleganta de culoarea neagra - are un slit scurt la spate si se incheie cu un fermoar...