CURS MANAGEMENT: GESTIUNEA HOTELIERA

Incarcat la data: 09 Iunie 2008

Autor: maria cantemir

Pret: 80 credite

5 (1 review)

Pentru a asigura clientilor o gama larga de servicii, un hotel este impartit de regula, in mai multe departamente, fiecare avand anumite functii si atributii. Pentru functionarea eficienta si armonioasa a unui hotel, este necesar ca diferitele departamente sa conlucreze.
Organizatia poate fi definita , in general, ca un sistem de activitati coordonate ale unui grup de oameni, care coopereaza pentru atingerea unui scop comun, fiind condusi da catre o anumita autoritate.


Un hotel poate fi considerat o organizatie deoarece:
-    este infiintat pentru a atinge anumite obiective, cum ar fi serviciile de cazare si alimentatie, in scopul obtinerii unui profit;
-    planifica si coordoneaza activitatile personalului sau pt. indeplinirea obiectivelor;
-    personalul este impartit in departamente functionale, fiecare avand propria sa zona de autoritate si responsabilitate.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "CURS MANAGEMENT: GESTIUNEA HOTELIERA". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Alti utilizatori au mai cautat: CURSMANAGEMENTHOTELGESTIUNE
Comentarii

Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandale casual dama ECCO Touch Plateau (Negre) Sandalele ECCO Touch Plateau sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt...